Magyarország, 2016

Karvalyok földje

Karvalyok földje

Mennyire nézhetnek minket hülyének?

2017. október 09. - Karvalyok Földje

karvalyok_foldje_image_small_masolata.pngVajon van olyan vonal, amelyet ha egy Fidesz-KDNP-s politikus átlép, akkor a választók azt mondják, eddig s ne tovább? Kérem, ne nézzenek már bennünket ennyire hülyének? Vagy mindegy, mit mondanak, a magyar köz csápol bárkinek, akinek valójában valahol teljesen máshol lenne a helye, csak épp kihasználta, hogy alacsony a kerítés?

Ebben nem az a legborzasztóbb, hogy parlamentben felszólaló politikus olyan elméletekkel traktálja az országot, amely jobb helyeken simán megérne egy anyapárti szintű elhatárolódást meg mandátumról lemondásról felkérést, de ha ennyit nem is, legalább annyit, hogy bocsi, párttársunk összetévesztette a kocsmát a parlamenttel, nem ürült ki még belőle a tudatmódosító szer, amit menedzser betegségére szed, stb. Nekünk, magyaroknak még ennyi sem jár, a mi politikusaink bármit mondhatnak. Azonban Aradszki András (KDNP) nemcsak egy mezei politikus, aki aludni meg felszólításra gombot nyomogatni jár be a nemzet házába, hanem mindeközben energiaügyért felelős államtitkár is (erőművek? csővezetékek? gázellátás?).

„A sátán elleni küzdelem pedig keresztény kötelességünk! (…) A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!” (Aradszki András parlamenti felszólalása)

az_allatkert_a_keritesen_kivul_is_folytatodik.jpgHogy miért kellene elhatárolódnia Semjénéknek tisztelt energiaügyekért felelős párttársuktól? Ha másért nem, hát azért, mert ezek után milyen indokkal militarizálják az iskolákat, építenek lőtereket, kúszatják-mászatják meg dzsúdóztatják a gyerekeket, ha az igazi harchoz elég a rózsafüzérek kiosztása is? Ha semmi más nem kell a történelem megváltoztatásához, mint egy rózsafüzér, akkor minek ide haver építtette lőtér meg haver gyártotta fegyver és lőszer? Pedig azt hinnénk az ördögűzős filmekből, hogy azért fel kellene szerelkezni szentelt vízzel is, de ezek szerint Hollywood már megint eltévesztette a sárga ösvényt a sátán elleni harcot bemutató filmjeiben. Ideje újragondolniuk a Gonosz elleni  küzdelem ábrázolását, hogy végre Soros György is megértse, mi vár rá, ha betámadja egy hadseregnyi elszánt rózsafüzéres, keresztényi kötelességét gyakorló, hadba hívott pártkatona.  Meg annak is ideje, hogy mindehhez végre már a Vajna-féle magyar filmgyártás is készítsen egy minden generációt oktató, igazi családi filmet, nehogy megint tévútra menjünk.

Politikusok azzal a szándékkal mennek az Országgyűlésbe, hogy egy élhetőbb, jobb országban éljünk.” (Kubatov Gábor, az FTC elnöke)

Aradszki  mint az élhetőbb, jobb Magyarországért küzdelem élharcosa arra apellál, hogy mindenki olyan, mint a pártjának célközönsége: buzgón templomba jár és mindent egyes szót elhisz, amit ott mondanak neki. Minden bajnak okozója Soros, ő miatta nem gazdagodik a magyar, vándorol külföldre a munkaerő és még a nap is szebben sütne, ha ő már végre a pokolban lenne. Ha pedig a kedves templomlátogató igaz magyar igazi keresztény bárányhoz (birkához?) méltó életet él, akkor a mennybe kerül és így egész biztosan nem fog találkozni Sorossal még a túlvilágon sem, a legfőbb fegyver pedig mindehhez, most már tudjuk, a rózsafüzér.

Azonban ha azt hisszük, Aradszki csak egyedül mond olyan dolgokat, ami megkérdőjelezi a mi józan eszünket, akkor érdemes Kubatov Gábor mondatain is elgondolkodnunk.

 „ A helyi polgármesterek, azok azzal a szándékkal élnek, hogy mindig szépítsék a településüket. Az itt lévő tanárok, hogy a gyerekek okosodjanak, az egyházi elöljárók pedig, hogy itt élő embereknek a hite minél mélyebb legyen. Azon az elven vannak, hogy mindig többet adjanak vissza, mint amennyit kaptak.  Mindig gyarapítsák azt, ami van. Van egy kérdés azonban, hogy mi van akkor, hogyha egy tanár, egy lelkész, egy pap nem tudja tanítani a lurkókat. Amikor nem lesz belőlük több az iskolában, akkor van egy lehetőségük, hogy a sportéletben sokkal többek legyenek.” (Kubatov Gábor, az FTC elnöke)

miert_nem_mentek_politikusnak.jpgMit is mond Kubatov nekünk? Azt, hogy akik semmire sem jók (azaz legagyhalottabb politikusnak meg elhivatott hívőnek sem), azok előtt még mindig ott van a sportolói pálya. Vajon ember (kormány propagandista) nézte már le ennyire a sportolókat? Mondjuk Kubatov közelről ismeri őket, hiszen mégis csak az FTC elnöke, találkozik velük nap mint nap és belőlük él, nem is rosszul. És aki eddig még nem tudta, az is megtudhatta szavaiból, miért pont a sportolókat támogatja a kormány 500 milliárdos nagyságrendben – ők azok, akiket a kormányzatunk olyan idiótának tart, hogy a nevüket felhasználva bármennyi milliárd közpénzt fennakadás nélkül közpénzteleníthetnek (többek között a Fradin keresztül).

Ha eddig azt hittük, kormánypárti politikusaink bármilyen szinten is épelméjűnek tartanak minket, hát nagyot tévedtünk. Mi csak arra kellünk, hogy négyévenként beszavazzuk őket a pénzbe és a hatalomba, ennek érdekében aztán vagy rózsafűzért nyomnak a kezünkbe, vagy Tao pénzből épült stadionokkal kápráztatnak el minket, melyik választói rétegnél mi jön be. De van még más fegyver is, a nyugdíjasoknak a dübörgő gazdaságunkra hivatkozva év végi bónusz (ha már a rezsicsökkentés kimerült), a közszolgáknak ezer év kifutással beígért életpályamodell, a határainkon túliaknak meg magyar állampolgárság bármi áron, csak a Fidesz-KDNP-re szavazzanak.

„Az lesz belőlünk, amire a munkánk és a szellemi képességeink alapján jutni tudunk” (Orbán Viktor)

És igen, ameddig hagyjuk, hogy hülyének nézzenek minket, addig meg is érdemeljük, amit kapunk. Például közpénzből stadiont meg rózsafüzért.

süti beállítások módosítása