Magyarország, 2016

Karvalyok földje

Karvalyok földje

Jó lenne, ha lenne listánk az érinthetetlenekről

2016. szeptember 08. - Karvalyok Földje

 

karvalyok_foldje_image_small_masolata.png"Az igaz, hogy senki sem áll a törvények felett, de a hatalom láthatatlanná tud tenni.  (Toba Beta)

 

 

 

Jó lenne, ha lenne listánk arról, ki az igazi hazafi magyar vállalkozó.

Az, aki az adóját rendesen bevallja, minden ellenőrzésen haptákban áll? Az, aki termelésével finanszírozza a magyar költségvetést és munkahelyeket teremt?

Vagy az, aki jóban van a kormány valamelyik prominens tagjával, vagy a prominens tag valakijével és az államból él, mint Marci Hevesen?

A kormánnyal üzletelő offshore valamint muszlim tulajdonosi hátterű cégek helyből hazafinak számítanak? És mi van azokkal a cégekkel, amelyeket a magyar költségvetés finanszíroz, mégis Romániában adóznak?

Kit kell utálnunk, kit kell szeretnünk?

Jó lenne, ha lenne listánk arról, ki az, aki igazi magyar kereskedő, akkor tudnánk, kihez kell járnunk vásárolni, nehogy tévedésből olyan hálózat boltjába térjünk be, amely nem kedves a kormányunk szívének.

Azok, akik megfizetik a dolgozóikat, széles áruválasztékkal bírnak, sok magyar terméket forgalmaznak kedvező áron?

Azok, akik beruháznak, újabb és újabb munkahelyeket teremtenek, vagy azok, akik zsákban viszik ki a pénzt az országból? Vagy vihetik zsákban, de ne a londoni/párizsi/berlini anyacégükhöz, hanem kormányközeli offshore számlákra?

Vagy azok, akik a dolgozóik bérét alacsonyan tartják, szűkebb választékot tartanak, teljesen mindegy, milyen minőségben szolgáltatnak, ám rendesen részt vesznek a békemeneten?

Jó lenne, ha lenne listánk arról, ki számít büdös multinak.

Vajon azok a cégek is, akik az a kormány stratégiai partnerei? Vagy ők nem, csak az összes többi?

Vagy simán tevékenységi körhöz kötött, ki fekete seggű, a kiskereskedők igen, az autógyártók nem?

Jó lenne, ha lenne arról listánk, kik azok, akik fogalmilag nem követhetnek el bűncselekményt még akkor sem, ha cselekedeteikkel a büntető törvénykönyv minimum tíz paragrafusát merítették ki (bűnszövetkezetben).

Azok, akik egy fotón szerepelnek a kormány bármely fontos tagjával, esetleg egy VIP-páholyban szotyoláznak?

Vagy azok, akik bármelyik állami tulajdonú cég vezetésében, felügyelő bizottságában ültek-ülnek az elmúlt hat évben?

Vagy azok, akik állami (önkormányzati) vagyon kezelésével vannak megbízva, illetve uniós pénzek felett rendelkeznek? Csak ők, vagy az összes rokonuk-sógoruk-jóbarátuk is ugyanilyen elbírálás alá esik az összes strómanjukkal együtt?

Esetleg azok, akik közreműködnek az állami vagyon szanaszét hordásában akár mint a köz szolgái, akár mint bármilyen rendű-rangú politikus, netalán vállalkozó (lásd hazai magyar hazafi vállalkozók listája)?

Netalán azok is, akik hivatalos okiratokat hamisítanak meg, manipulált adatokat szolgáltatnak tevékenységükről, saját rokonukat hitelezik a költségvetési pénzekből?

Jó lenne, ha lenne listánk arról, mekkora értékhatár felett nem szabad egyetlen közszolga-aláírás jóhiszeműségét sem megkérdőjelezni.

Egy millió feletti megbízás odaítélése már garantálja, hogy a döntést hozó szándékai tisztességesek, a legnagyobb körültekintéssel járt el, minden egyes jogszabályt betartott és a korrupcióról utoljára akkor hallott, amikor a Rokonok című filmet nézte a tévében?

Amennyiben akár egy forint uniós támogatást is elnyer bárki, annak elköltése minden esetben tisztességes, korrekt, a pályázati célokat maximálisan figyelembe vevő aktus volt?

Jó lenne, ha lenne listánk arról, mely testületek, bizottságok döntése, illetve az annak folyományaként a költségvetésből kilapátolt pénz jogszerűsége megkérdőjelezhetetlen.

Bármely offshore cég-számla fantasztikus adóelkerülési ötlet, vagy csak a kormánypárt érdekeltségi körébe tartozók?

Olyan cégek, mint a kereskedő házak, letelepedési kötvénnyel meg állami koncessziókkal bizniszelők, tehetnek valaha is olyan lépést, amelyet az ügyészség vizsgálatra érdemesnek tartana?

Jó lenne, ha lenne listánk arról, mely beruházásoknak kell automatikusan örülnünk.  

Bármelyiknek, amelynek bekerülési értéke 500 ezer forint felett van?

Vagy azoknak, amelyeket magas rangú politikus, netalán maga a kormányfő jelent be?

Vagy összeghatártól függetlenül az összes, amely sporttal bármilyen szinten is köszönő viszonyban van (olimpia, vizes vb, stadion, sportcsarnok, kikötő, kalandpark, bicikliút, játszótér, stb.)?

Esetleg azoknak, amelyeket meghatározott vállalkozói kör (lásd megbízható hazafi vállalkozók listája) kivitelez, minimum tripla áron?

Jó lenne, ha lenne arról listánk, kik kiabálhatnak bárkire kígyót-békát, bármit, kik azok, akik következmények nélkül zsidózhatnak, buzizhatnak és bármilyen más módon nagy nyilvánosság előtt társadalmi, etnikai csoportok becsületébe gázolhatnak, ellenük bujtogathatnak.

Bármilyen állami kitüntetés elnyerésével fel lehet kerülni a listára? Esetleg elég hozzá ötvenhatos témájú dalszerzés, netalán a budapesti olimpia nagyhangú támogatása?

Bármelyik békemeneten részvétel egyben büntetlenséget is garantál?

Jó lenne, ha lenne listánk arról, ki a jó migráns és ki a rossz migráns. Csak hogy tudjuk, kit szabad és kit nem meglincselni, ha éjfél tájban szembe jön az utcán.

Ha magyar felmenőket hazudva állampolgárságot kap valaki, az már jó migránsnak számít?

Aki egykor kiemigrált majd visszaemigrált, az jó migráns vagy rossz migráns, vagy nem is számít migránsnak?

Ha a migráns részt vesz magyarországi cégek fantomizálásában, akkor ettől jó migráns lesz, vagy csak akkor, ha kormányközeli cégek esetében teszi ezt? Vagy csak akkor lesz jó migráns, ha leszedi azt az almát, amit magyar napszámos nem hajlandó, de akkor is csak addig, ameddig az almafák között tartózkodik?

Ha valaki külföldi állampolgárként évek óta hazánkban dolgozik vagy netalán tanul, az jó migráns, vagy csak addig, ameddig ki nem nyitja a száját és meg nem szólal olyan nyelven, ami nem magyar?

És aki majd százmilliót áldozott azért, hogy bármilyen múlttal (adócsalás, terrorizmus támogatás, drogkereskedés, stb.) hazánkban letelepedési engedélyt kapjon, az már jó migráns?

Például az az arabnak kinéző migráns, aki tetoválással igazolja, hogy egyiptomi kopt keresztény, az jó migráns, vagy rossz migráns? Vagy csak akkor lesz jó migráns, ha a keresztényülözési államtitkársághoz folyamodik írásban nyolc példányban és hiteles magyar fordításban, hogy abból az egyedi kérelmek alapján odaítélhető milliárdból ő is részesüljön pár millió erejéig?

Jó lenne, ha lenne listánk arról, mit szabad olvasnunk és mit nem, mely tévécsatornát nézhetjük és melyiket nem.

Mely szerzők művei  (cikkek, glosszák, blogok, könyvek, stb.) kötelezőek és melyek azok, amiket jobb, ha máglyára vetünk?

Kik a megbízható előadóművészek, zenészek, színházi rendezők-igazgatók, műsorszerkesztők? Vagy bárki, aki a királyi tévében vagy a TV2 bármelyik csatornáján szerepelhet?

Az interneten bármelyik magyar nyelvű honlapon kétségek nélkül barangolhatunk, vagy csak azokon, amelyek vagy tartalmazzák a „nemzeti” szót a fejlécükben, illetve a propagandaminisztérium bármely nyúlványának (megbízott vagy hivatalosan soha meg nem bízott személyének, cégének) ideológiailag tökéletesen megbízhatóan írt-szerkesztett-fényképezett oldala?

Esetleg ugyanez igaz azokra az újságokra és honlapokra is, amelyeken szintén a fejlécben szerepel a „keresztény” szó?

Jó lenne, ha lenne listánk arról, mely egyházak intézményeit látogathatjuk és melyeket nem ajánlatos.

Csak azok, amelyeket a parlament (azaz a kormány és vezető pártunk) arra érdemesnek tart, ezért aztán a bevett egyházak listája az irányadó?

Vagy azok, amelyek vezetőivel kormányunk tagjai szívesen fényképezkednek?

Esetleg azok, akiket az adófizetők pénzéből a kormányunk gálánsan, mindenféle elszámolási kötelezettség nélkül támogat?

Előfordulhat, hogy bármelyik nem keresztény felekezet látogatásáért kiátkozás jár, vagy jövőre már börtön is?

Jó lenne, ha lenne listánk azokról, akik régen rosszak voltak, de ma már jók, csakhogy tudjuk, kinek nem szabad III/III-as, katonai elhárítós, besúgós, párttitkáros múltját bolygatni, netalán valamilyen listán szereplését nyilvánosságra hozni.

Jó lenne, ha lenne listánk azokról, akik régen jók voltak, de ma már rosszak, csak hogy tudjuk, kiket lehet szabadon szidni, róluk gyalázkodó posztokat írni, vagyonuk eredetét firtatni.

 

Jó lenne, ha lenne listánk arról, milyen listák vannak.

A legjobb pedig az lenne, ha kormányunk simán törvénybe iktatná az összes listát, hogy tudjuk, mi földi halandók mihez tartsuk magunkat.

 

Amennyiben tetszett, várunk most induló Facebook-csoportunkban!

 

süti beállítások módosítása