Magyarország, 2016

Karvalyok földje

A Századvég megalkotta a zseniális megoldást az elvándorlási probléma megoldására

2017. március 24. - Karvalyok Földje

karvalyok_foldje_image_small_masolata.pngMit tesz kormányunk a magyar ifjúságért? Leginkább azt, hogy rombolásával vagy csak szimpla nemtevésével támogatja az emigrációjukat. És miért foszt meg oly sok családot oly kegyetlenül a generációk együttélésétől? Mert a fiatalok azok, akik a legkevésbé hajlamosak elhinni azt, hogy kormánypártunk a legjobb úton halad a közép-európai Kánaán megteremtéséhez. Így aztán a 30 év alattiak képesek és nem a Fidesz-KDNP rég nem demokrata koalíciójára szavazni, hanem beikszelik a Jobbikot, vagy ami még rosszabb, a Kétfarkú kutyát. Vagy Gyurcsányt, és az már tényleg a világ vége, a kereszténység világszintű összeomlása, Brüsszel és Soros magyarság írmagját a föld színéről is elsöprő győzelme, maga a nagybetűs APOKALIPSZIS.

Hogy ez ne következzen be, sok munka hárult a kormányra, amelyet tisztességgel el is végzett, például

  • a végletekig le kellett silányítania a felsőoktatást (akiknek van agyuk, majdcsak elmennek külföldre, a lepke-szintűek maradhatnak, ők nem sok vizet zavarnak, elvannak azzal, hol lehet ekit szerezni a hétvégi bulira),
  • támogatta a minimális szaktudást igénylő összeszerelő üzemeket, hizlaldákat meg a friss földbárók gazdaságait (majd felszívják a napszámosokat, elvégre agrár ország lennénk),
  • az első lakáshoz jutás reális esélyét is könnyedén kitolta nagypapa-korra (csak örökre el kell felejteni a szociális bérlakást, mint intézményt és a korrupciós pénzek ingatlanpiacra öntésével, a gazdagék CSOK-jával, a letelepedési kötvénnyel meg a cukorkaként osztogatott magyar állampolgársággal kicsit feljebb kellett nyomni az ingatlanárakat),

aztán már csak hátra kell dőlni és nézni, ahogy a sok renitens huszonéves kiköltözik oda, ahonnan immáron nem sok gondot tud okozni a kormánypártnak. A történelemből tanulni kell, a márciusi ifjak is mennyi gondot okoztak az abszolút uralkodónak, de ők is elbuktak, nem jóval kezdtek.

Ha pedig már végre kint vannak, annyi dolog van még hátra, hogy meg kell akadályozni, hogy a kutyaugatás ne hallatsszon az égig, azaz a szavazati jogukat el kell venni és cserébe olyanoknak adni, akik minden kétség és gondolkodás nélkül hagyják a kezüket vezetni a voks leadásánál. Oké, nem szó szerint elvenni, az mégis csak kiütné a biztosítékot a mindenbe beleszóló Uniónál, de az elintézhető, hogy csak akkor élhessenek vele, ha megmászták a Himalája legalább két hétezer méter feletti csúcsát és ezt bizonyítani is tudják, elsőnek futottak be legalább három olyan maratonon, ahol az indulók száma tízezer felett volt vagy légiósként minimum egy kapufát rúgtak a Premier Ligában. A lényeg, hogy örökre tűnjenek el abból a rendszerből, amelynek potenciális ellenségei, cserébe küldjék haza az eurómilliókat a rokonoknak és ingatlant is vehetnek, ha nagyon muszáj (legalább még jobban felnyomják az árakat, elősegítve az újabb és újabb kivándorlásokat), aztán majd kiadhatják valami jólfizető egyetemistának a kéglit, dupla haszon.

Hogy a távoltartás ne legyen annyira nyilvánvaló, félévente meg lehet bízni egy-egy kormányközeli (azaz haver) vállalkozót, többmilliárdos megbízás fejében pár százmilliót vesztegessen teljesen felesleges és tuti eredménytelen „gyertek haza” kampányba és a királyi tévébe (vagy nem királyi, de még annál is lakájabb más csatorna műsorába) be lehet vezényelni egy bombázó csajt és mutogatni, na ugye, ő is hazajött.

A többi kintragadtnak meg eszébe ne jusson, mert úgy járnak, mint akik megpróbálták – a frissen hazatérők meg örüljenek, hogy szimplán csak migránsnak lettek titulálva a hivatalokban és nem zárták őket valahova egy konténerbe, valamint nem büntetik meg őket azért sem, mert nem járatták a gyereküket óvodába, pedig a törvény is megmondja, kötelező. Ja, hogy hónapokig tart, mire a visszatelepülők TB-kártyát kapnak, és csak utána van egészségügyi ellátás meg óvoda? Ez momentán az ő bajuk, maradtak volna Angliában vagy bárhol máshol, elég nagy a világ. Vagy születtek volna határainkon túli magyarnak, máris sínen lenne minden és még a sörüket is megvédené a kormány.

Igaz, néha megjelennek statisztikák meg tanulmányok, amelyek kényelmetlenek, azaz nem kormánypropaganda-kompatibilisek – a fiatalok 60%-a szerint máshol jobb, mint itthon (és még a Túró Rudi sem tartja vissza őket), a harmaduk meg már a bőröndjét is bepakolta, hogy kedvező lehetőség esetén azonnal repülőre tudjon ülni, aztán el innen, a végtelenbe meg tovább. Az pedig, hogy a most végző elit gimnazista diákok jó része már nem is akar itthon tanulni, végképp nem csoda, hacsak nem szeretnének kurrens családtudományi ismereteket szerezni a hazai közgazdaságtudományi karok zászlóshajóján.

Igaz, a propaganda szerint minden a legnagyobb rendben, hiszen Balog Zoltán emberminiszter szerint egy derűlátó, optimista, vagány nemzedék válik épp felnőtté, a fiatalok nagyobb bizalommal fordulnak a jövő felé, fontos nekik a család, a közösséghez és a nemzethez tartozás. Egyre több fiatal tartja Magyarországot a legjobb helynek, ahol élni szeretne" – már csak lámpással kell őket megkeresni. Vagy az egész Uniót Magyarországnak minősíteni, ahogy Bauer Béla, a Századvég Alapítvány vezető kutatója teszi azt. Vajon meddig tartott neki kitalálnia azt a magyarázatot a döbbenetes elvándorlási statisztikára, miszerint "az EU-28-at, amihez mi is tartozunk, munkavállalás vagy tanulás szempontjából indokolatlan külföldnek nevezni, hiszen az EU-n belül közös munkaerőpiacról beszélünk. A gyorsjelentés szerint alig három százalék azok aránya, akik valóban külföldön, tehát az unión kívüli országban vállalnak munkát."?

Mi pedig levonhatjuk a következtetést, miszerint ha a magyarok csak alig három százaléka vállal külföldön munkát, akkor az ég adta világon semmi dolga sincs a kormányunknak az ügyben. Az elvándorlás nem elvándorlás, a probléma megoldása letudva, már csak új megyéket kell rajzolni a Magyarországot ábrázoló térképre, ahol sajnálatos módon egy csomó nemzetiségi meg migráns él és még arra is képesek, hogy nem a magyar törvényalkotás szabályait követik életük minden egyes pillanatában, így aztán ne is várják, hogy majd a Fidesz-KDNP nagy kegyesen szavazati jogot adjon nekik.

A kivándorlók szülei meg nagyszülei pedig eldönthetik, szavaznak-e arra a kormányra, amely elűzi a fiatalokat ebből az országból. Ha továbbra is bizalmat szavaznak a Fidesz-KDNP politikusainak, csak így tovább, akkor egy árva szóval se panaszkodjanak, hogy életükben nem látták még az unokájukat, csak skype-on és vénségükre nincs, aki rájuk nyissa az ajtót. Csak is maguknak köszönhetik.

 

 Amennyiben tetszett, várunk most induló Facebook-csoportunkban!