Magyarország, 2016

Karvalyok földje

Karvalyok földje

Kit gyűlöljünk és mennyire?

2016. július 25. - Karvalyok Földje

karvalyok_foldje_image_small_masolata.pngFelesleges sokat gondolkodnunk a válaszon, a kormányunk megmondja.

 Tudathasadt világban élünk és a helyzet fokozódik, abba pedig valószínűleg egy politikusunk sem gondol bele, mindez hova vezet, kivéve persze ha kormányzatunk kedvenc oligarchái éppen a hadiiparba invesztálják nélkülözhető milliárdjaikat.

Azt már most is tudjuk, október elejére minden szavazókorú magyar állampolgárnak kutya kötelessége lesz utálni mindenkit, aki nem magyar, ám ennek ellenére mégis csak magyarhonban tartózkodna. És azon se lepődjön meg senki sem, ha nem elég intenzíven utál, és ennek még hangot is ad, aztán emiatt erkölcsi hazaárulónak titulálják a jobboldali nemzeti sajtóban. Tényleges hazaárulónak minősítés jogszabályi hiányosság miatt egyelőre még nem jön össze, azonban ismerjük a gépezetet, elég egyetlen parlamenti képviselő előterjesztése a büntető törvénykönyv megváltoztatására és másnaptól már bíróság előtt is hazaáruló lesz az, aki nem oda ikszel, ahova a kormány mondja.

tudta_1_gyulolet_index_hu.png

Kormányunk népnevelési propagandája azonban nem ér véget a nem magyarok nemszeretésére felszólításban, ezért aztán azt is el kell sajátítanunk, miszerint a migráció  – miniszterelnökünket követveegyenlő a terrorizmussal és ennek megfelelően nemcsak hogy utáljunk minden idegent, hanem folyamatosan rettegjünk is legalább olyan szinten, mint ahogy ez követelmény volt annak idején a hidegháború alatt. Csak akkor atomtámadásra kellett felkészülni, most pedig arra, hogy a muszlimok felrobbantanak minket.

Ha valaki nem hajlandó ébrenlétének minden percében idegengyűlölni és félni, azzal még nem azt állítja, hogy nincs terrorizmus. Terrorizmus volt és lesz is, maximum a terroristák vezérhangyája módosul aszerint, személy szerint miben hisznek (katolicizmus, világbéke, kommunizmus, bármelyik vallás fundamentalista irányvonala, stb.) vagy éppen ki pénzeli őket és annak mi a célja (hát nem a világbéke, az biztos, inkább támogatóktól pénzszerzés még látványosabb akciókra). Viszont az, hogy kormányunk az egész életünket egy esetleges terrortámadás miatti rettegésnek akarja alárendelni, a „védelmünk” érdekében pedig alapvető szabadságjogainkat akarja korlátozni, önmagát pedig az egyetlen hithű keresztény megmentőnek állítja be, nem igazán tisztességes. És az sem tisztességes, hogy a szavazatmaximalizálás érdekében mindenkit, aki él és mozog belerángat ebbe a kollektív gyűlölködésbe, miközben egyetlen célja az, hogy – bármi áron – még négy évre szerezzen mandátumot és a gazdaság teljes elfoglalásával tovább hizlalhassa az új nemzeti burzsoáziát.

tudta_2_megvedjuk_index_hu.png

Mindezt teszi annak tudatában, hogy kormányunknak jelenleg is megvan minden eszköze arra, hogy harcoljon a terrorizmus ellen anélkül is, hogy országos gyűlölködés-generálásba kezdenének. Vagy esetleg arra várnak, hogy a mesterségesen felnagyított állampolgári félelemre hivatkozva még jobban meg lehet nyitni majd a pénzcsapokat és még több hatalmat, még több pénzt kapnak azok a szervezetek, amelyek már most is igen jól felszereltek és a jogkörük is több mint elegendő ahhoz, hogy rendesen végezzék a dolgukat? Még több plakát kell az utcákra, még több migránsellenes szpot a tévébe? De mi lesz akkor, ha a kormányzatilag vezényelt gyűlölet-kampányunk mágnesként vonzza majd a terroristákat hazánkba, abba az országba, amely ezidáig nem igazán volt végállomás számukra? Lehet, hogy mi vezérszerepben hisszük magunkat, de ha valaki azt akarja, igazán nagyot szóljon az akciója (és ezzel még több támogatót szerezzen), akkor a sokkal gazdagabb és geopolitikailag nagyságrendekkel fontosabb Franciaországot, Angliát vagy Németországot választja látványos akciói célpontjának – miért vesztegetnék az idejüket ki tudja hanyadrangúval, ha híveiknek megmutathatják, rögtön a sárkány fejét is lehet eredményesen támadni? Oké, Svájcot nem, mégis csak ott vannak a legjobb bankok, azokra meg ugyebár mindenkinek szüksége van.

Az, ha valaki nem akar folyamatosan rettegni, még nem azt jelenti, hogy szerinte a terrorizmus nincs jelen Európában és ha jelen is van, szerepe lebecsülhető. Azonban egy normálisan működő társadalomban túldimenzionálni sem szabad a fenyegetettséget, mert csak a saját életünket tesszük tönkre, ezzel pedig egyértelműen a terroristák malmára hajtjuk a vizet, gondoljunk csak a szabadságjogok korlátozására, a parttalan lehallgatásokra, a házkutatások megkönnyítésére, az ellenzék lehazaárulózására, a magánmilíciák létrehozására („kopaszok”, különféle gárdák, véderők), valamint a kereszténység minden áron erőltetésére.

A kormányunk sem azért nyomja a migránsellenességet, mert éjszakánként nem mernek aludni amiatti félelmükben, másnap hogyan robban fel a fél ország, hanem azért, mert a rezsicsökkentés már nem hozhat szavazatokat, ahogy a futball nemzetegységesítő szerepének lufija is gyorsan kipukkadt, viszont ott vannak a korrupciós ügyek és az oligarchák mindenek feletti gazdagodási vágya, illetve a politikai nem celebek rongyrázása. Figyelemelterelésre van szükség és a választások megnyeréséhez új szólamok kellenek, erre pedig kiválóan alkalmas a nacionalizmus, az idegengyűlölet és a terrorizmustól való félelem.

tudta_3_manipulalas_index_hu.png

A szellemet azonban nagyon nehéz visszagyömöszölni a palackba és az elszabadult gyűlölködésnek sincs határa, ráadásul miniszterelnökünk már abba az ingoványba vezeti a magyarokat, ahonnan nehéz lesz visszafordulni. Az új szlogen: migráció egyenlő terrorizmus. És míg a terrorista kiléte egészen jól behatárolható büntetőjogilag is, addig az, hogy ki a migráns, már sokkal bonyolultabb kérdés, a kettő összemosása pedig sokkal súlyosabb következményekkel járhat, mint amit kormányzati ideológusaink valaha is a köz elé mernének tárni.

Ki a migráns?

Aki átlépi az országhatárunkat és nem turista? Vagy az, aki háborús zónából menekül? És mi van azzal, aki gazdasági okokból vette nyakába a nagyvilágot? Netalán azért jött, hogy nálunk tanuljon? Van jó migráns vagy rossz migráns, esetleg minden migráns terrorista, így például a Sárkány Center trafikbizniszben érdekelt tulajdonosa is? Vagy csak azok terroristák, akiknek nincsenek jó politikai kapcsolataik?

Egy Ukrajnából hazánkba érkező, az jó migráns vagy rossz migráns? Ha kárpátaljai magyar, akkor nincs probléma, egy perc alatt megkapja az állampolgárságot és máris szavazhat a kormányra? És ha a fegyveres konfliktus miatt érkezett, akkor is jó? De mi van akkor, ha kárpátaljai magyar felmenőket hazudott állampolgárságért (plusz egy-két hivatalnokot is megkent, csak úgy biztosítékul a kudarc ellen), akkor egy kicsit rossz, de azért inkább jó, mert egyrészt ortodox keresztény, másrészt attól, mert hazudott, még szavazhat a kormányra? És ha a volt Jugoszlávia területéről érkezett muszlimként valaki, akkor irány a börtön, mert tuti terrorista és ráadásul még az is súlyosbító körülmény, ha a délszláv háborúban etnikai-vallási alapon kiirtották a fél családját a hithű keresztények?

De mi van akkor, ha a hozzánk érkező a becsületes magyarok munkáját akarja elvenni, akkor már nem kicsit jó, hanem nagyon rossz migráns? Vagy teljesen mindegy, mit csinál nálunk, lehet szervezett bűnöző vagy terrorista-támogató is, csak fizessen ki cirka nyolcvanmilliót letelepedési kötvényre és még a nevét is bearanyozza a pénzeltüntetéssel foglalkozó offshore cégek egyike? És azok jó migránsok, akik a legfőbb politikusainkkal üzletelnek, még akkor is, ha nem ortodox keresztények, hanem például szaudi muszlimok?

Vajon a hozzánk csábítani kívánt egyetemisták és doktoranduszok is migránsnak számítanak? Vagy akkor nem, ha a Stipendium Hungaricum program hallgatói, mert akkor még ösztöndíjat is kaphatnak a magyar államtól? De vajon ki mer majd hazánkba jönni tanulni, ha ahányszor felszáll a villamosra, annyiszor minősíthetik a körülötte állók terroristának? Vagy csak olyan jöjjön, aki színkompatibilis a tömegközlekedés törzsközönségével és egyetlen kukkot sem ejt ki közterületen?

És mi lesz a fű alatt behozni kívánt harmadik országbeli melósokkal? Ők is migránsok, tehát egyben terroristák is? Vagy követelmény lesz a hófehér bőr és keresztelőlevél, ezek nélkül ne is számítson senki sem munkavállalási engedélyre? A török kebabosokat, az albán pékeket és a kínai kajáldásokat azonnal utáljuk ki, vagy azért kapnak időt összecsomagolásra?

Reméljük, a kormány ad majd igazi, a legkülönfélébb eshetőségek eldöntésére használható sillabuszt minden egyes állampolgár számára, akár kicsi, akár nagy, hogy ránézésre el tudjuk dönteni mindannyian, ki a jó idegen és ki a rossz és még véletlenül se keverünk össze egyetlen szikh turistát sem muszlim robbanómellényessel. Ahogy a vidéki, húsz éve hazánkban praktizáló arab származású orvost sem fogja senki meglincselni csak azért, mert a fővárosba látogatott és a vegyes házasságból származó fiatal felnőtteknek sem kell tartaniuk attól, hogy rendőrt hívnak rájuk terrorgyanú miatt. Sőt, nyugodtan hazánkba szervezhetnek úgy nemzetközi konferenciákat, hogy a meghívottak ki merjenek menni a szállodájukból.

terrorista_nem_terrorista.png

Azonban mi magyarok is mehetünk külföldre, sőt, migránsaink ott vannak szerte Európában. Ha itthon mi minden migránst terroristának minősítünk, akkor hogyan várjuk el, hogy állampolgárainkat külföldön tisztességes emberként kezeljék, ne pedig bűnözőként? Mi lesz, ha az angolok vagy a németek rásütik a magyar vendégmunkásokra, hogy migránsok és ezáltal egyben terroristák is? Lesz bármilyen jogalapja a kormányunknak, hogy felszólaljon az érdekükben? Nem, és ezzel sajnos minden olyan honfitársunknak tisztában kell lennie, aki kimerészkedik határainkon kívülre.

Kormányunk azonban nem elégszik meg a felnőttek agymosásával, hanem rászáll a gyerekekre is. Sőt, még most nyáron sem hagynak nekik békét, ezerrel dübörög a politikai pedofília és Volner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára semmi kivetni valót sem talál abban, hogy gyerekeket bevándorláspolitikával zaklat Nándorfehérvár emléknapon: „Nem érzem, hogy nekem miért kellene önkorlátozást gyakorolnom”.

Hatalmas szerencsénk, hogy a szervilizmust csúcsrajárató politikusunk nem a köznevelés irányvonalát befolyásolva dolgozik, mert akkor már biztos elintézte volna, hogy minden nap legyen a nagyszünet migránsellenes negyedóra, a történelemoktatásból meg maradjanak ki olyan fejezetek, miszerint mi is migránsként érkeztünk a Kárpát-medencébe majd asszimilálva az ittlakókat később befogadtuk további olyan migránsokat, mint például a kunok, a hajdúk és a besenyők.  És az államtitkár úr valószínűleg nagyon szomorúnak tarthatja azt is, hogy az örsi gyűléseket már nem lehet az idegengyűlölet köré szervezni és a vegyes házasságokból származó gyerekeket sem lehet szegregálni, pedig akkor kisebb esélye lenne annak, hogy rájöjjenek a fajtatiszta magyarok, nem minden migráns terrorista.

„Nem lehet nem gondolni a 20. század diktatúráinak hasonló propagandájára, ahol megpróbáltak valamilyen társadalmi csoport ellen hangolni egy olyan társadalmat, amelyben önmagában nem létezett ez a fajta gyűlölet, vagy legalábbis nem volt ilyen erős” (Gyulai Gábor, Magyar Helsinki Bizottság)

Ha egyszer majd végetér az idegenellenes kampány, vajon az állampolgárok agyában is vissza lehet a fogaskerekeket állítani arra a pontra, amikor még nem volt nemzetromboló az idegengyűlölet? Oda, amikor még biztonságban érezték hazánkban magukat a külföldiek akár turistaként, akár tanulóként vagy munkavállalóként, oda, amikor még nem kellett attól félniük, hogy már rögtön a kinézetük alapján terroristának minősítik őket? Oda, amikor még nem vertek meg bevándorlónak kinéző fiú pártjára álló lányt nagy, erős férfiak csoportosan? A maximumra járatott idegengyűlölet nemcsak az állampolgárok lelkét mérgezi meg, hanem bezárkózásra készteti az országot, rontva ezzel mind a versenyképességét, mind a GDP-termelő képességét, bár kétséges, hogy ez akár egy fikarcnyit is érdekelné a gyűlöletet szító politikusainkat.

Októberre kiderül, mennyire sikerül a gyűlölet-kampánnyal hazánk lakosságát befolyásolni – ám a kormány minden eshetőségre felkészül, így arra is, hogy csak a határainkon túli magyarok voksai teszik érvényessé a kvótanépszavazást.

Már csak az a kérdés, mennyire etikus az, ha Romániában vagy Szerbiában élő magyarok döntik el, mit tegyenek a Magyarországon élő magyarok abból az adóból, amit ő maguk fizetnek be? És ha a kormányunk mintegy egymillió embernek ad friss állampolgárságot a mandátuma végéig, az vajon a magyar adófizetők érdekeit szolgálja, vagy csakis a kormányét? És mennyire erkölcsös az, ha az országgyűlési választások idejére tömegesen költöznek majd be a legnemzetibb határainkon kívüliek eldönteni az anyaországban lakók sorsát? És még az egészségügyet is megrohamozzák, ha már itt vannak? Ők, akik az igen gáláns kormányzati támogatásokon keresztül csak az előnyeit élvezik az állampolgárságuknak, de a kötelezettség részét nem? És vajon mi lesz majd akkor, amikor a kormány megszavaztatja az Unióból kilépést? Még az is lehet, hogy kettős állampolgárként az ő voksuk dönti el, hagyjuk el a fedélzetet, miközben bármi is az eredmény, ők maradnak birtokon belül, uniós polgárként?

És végül, de nem utolsó sorban, ha nem elég az idegengyűlölet a 2018-as választások megnyeréséhez, mi a következő fokozat?

„A kormány oly módon képviseli a polgárait, ahogy a paraziták képviselik a gazdaállatukat.” (Jakub Bożydar Wiśniewski)

A „Tudta?” képek forrása: index.hu

 

Amennyiben tetszett, várunk most induló Facebook-csoportunkban!

 

Kapcsolüdó posztok:

Vajon meddig tart a futball összekovácsoló ereje?

Üzenjük Brüsszelnek, szükségünk van bevándorlókra!

Új értelmet kap a nézőpont kérdése

süti beállítások módosítása